Handvaardigheidscircuit weer begonnen!
De derde ronde van het handvaardigheidscircuit is weer begonnen. De groepen 3, 4 en 5 & de groepen 6, 7 en 8 zijn door elkaar gehusseld en gaan in andere groepen drie weken lang aan de gang met een bepaalde techniek.

Bij juf Ina wordt er gewerkt aan een gestoffeerd doosje. Meester Hans helpt de kinderen met het maken van dromenvangers. Bij juf Kim en juf Anne maken de kinderen een pompoenvogel. En bij juf Cindy en juf Joëlle gaan de kinderen aan de slag met kijkdozen (thema lente).

In de bovenbouw zijn er drie groepen. Juf Isa is samen met de kinderen vrije vormen aan het haken. Bij juf Lieke maken de kinderen een ontwerp op linoleum, gutsen dit en maken er vervolgens een afdruk van op papier. In groep 8 wordt er onder leiding van juf Jettie gewerkt aan een handpop, die gemaakt wordt van papiermaché.

Over 2 weken, op woensdag 18 april is het handvaardigheidscircuit weer klaar en zal er een selectie van de creaties in de gymzaal tentoongesteld worden.